Hegyi kecske

A vadászati idény szeptember 15-től december 15-ig tart

Európában a legnagyobb hegyi kecske a romániai Kárpátokban található. A vadászat les módszerrel történik; a vadászat e formája lehetőséget nyújt arra, hogy élvezzük a gyönyörű kilátást, amelyet a szemünk meglephet. A vadászat a Bucsecs-hegység, a Fogarasi havasokban, a Retyezát-hegységben és a Vráncsai-hegységben zajlik.

Szarvas

A vadászati idény szeptember 25-től október 5-ig tart.

A Kárpátok béli szarvasvadászat az egyik legizgalmasabb vadászati élmény egész Európában, ahol a vadászat teljesen nyílt területeken zajlik, úgy mint 200 évvel ezelőtt. Így az ilyen vadászatot a leghitelesebb élménynek tekinthetjük. A vadászterület magában foglalja a Kárpátok hegyvonulatát és annak összes régióját. A szállást vadászházakban biztosítjuk, nagyon közel a vadászterületekhez, minden olyan szolgáltatást és kényelmet kínálva, amely ügyfeleink igényeit kielégíti.

Őzbak

A vadászati idény május 15-től október 15-ig tart.

A vadászat e formája különösen azoknak a vadászoknak ajánlott, akik szeretnék élvezni a legvalódibb természetet. A vadászat les módszerrel történik, és ezeken a vad által lakott területeken figyelemre méltó trófeák szerezhetők. A vadászterületek Románia keleti részén, Nagyváradon és Szatmárnémetiben vannak, amelyeket sík területek, de e vadászati módszer az ország minden hegyvidéki területén is alkalmazható. A szállást a vadászterületen található panziókban biztosítjuk, kényelmes és luxus tartózkodást kínálva.

Vaddisznó hajtóvadászat

A vadászati idény augusztus 1-től február 15-ig tart.

A vaddisznó hajtóvadászat a legvalódibb vadászati tapasztalat Európában. Ilyen vadászati kirándulásokat kínálunk Románia legjobb részein, nyitott területeken, amelyek lehetővé teszik a kivételes trófeák megszerzését. Csodálatos lehetőség nyílik arra, hogy élvezze a vadászat élményét a természetes bükk, tölgy és erdeifenyő erdőkben. A vadászat legfeljebb 12 vadászból álló csoportokban zajlik, és napi 3-4 vezetett vadászatot lehet megszervezni.

Az elszállásolást Ceausescu számára épített vadászházakban biztosítjuk, amelyeket később kényelmes és luxus menedékházakká vagy 3 és 4 csillagos szállodákká alakítottak át. Az ilyen fajta vadászat a Kárpátok hegyvidéki térségeiben zajlik, a fentiekben leírtak szerint, különös tekintettel ezekre a vadászutakra, és lehetőséget kínálva a lenyűgöző trófeák leterítésére. A vadászati idény augusztus 1-től február 15-ig tart. A szállást speciálisan erre a célra épített vadászházakban biztosítjuk, amely magába foglalja az összes szolgáltatást és az ügyfelek számára nyújtott luxust.

Scroll to top