Capra de munte

Perioada de vânătoare este cuprinsă între 15 septembrie și 15 decembrie.

Cele mai mari capre de munte din Europa se găsesc în Munții Carpați din România. Vânătoarea se desfășoară prin metoda pândei; acest tip de vânătoare oferă posibilitatea de a ne bucura de toate priveliștile frumoase pe care le pot surprinde ochii noștri. Vânătoarea are loc în Munții Bucegi, Făgăraș, Retezat și Vrancei.

Cerbul

Perioada de vânătoare începe la 25 septembrie și se încheie la 5 octombrie.

Vânătoarea de cerbi în Carpați este una dintre cele mai emoționante experienţe de vânătoare din toată Europa, unde vânătoarea se desfășoară în zone complet deschise, așa cum se făcea acum mai bine de 200 de ani. Astfel, putem considera acest tip de vânătoare drept cea mai autentică experiență de care ne putem bucura. Zona de vânătoare include arcul carpatic cu toate regiunile sale. Cazarea este oferită în cabane de vânătoare, foarte aproape de terenurile de vânătoare propriu-zise, oferind toate serviciile și confortul pe care clienții noștri le solicită.

Căpriorul

Perioada de vânătoare este cuprinsă între 15 mai și 15 octombrie.

Acest tip de vânătoare este recomandat în special vânătorilor care ar dori să se bucure de natură în starea ei cea mai pură. Vânătoarea se desfășoară prin metoda pândei, iar în aceste zone reprezentate de sălbăticie, se pot doborî trofee remarcabile. Zonele de vânătoare sunt în estul României, Oradea și Satu Mare, care sunt reprezentate de regiuni de câmpie, însă acest tip de vânătoare poate fi efectuat și în toate regiunile muntoase ale țării. Cazarea se face în pensiuni situate pe terenurile de vânătoare, oferind o ședere confortabilă și de lux.

Vânătoarea la goană de mistreți

Perioada de vânătoare este de la 1 august până la 15 februarie.

Vânătoarea la goană de mistreți este cea mai pură experiență de vânătoare din Europa. Oferim astfel de excursii de vânătoare în cele mai bune părți ale României, toate fiind zone deschise, ceea ce face posibilă doborârea unor trofee de excepţie. Posibilitatea de a te bucura de o astfel de experiență de vânătoare naturală în pădurea muntoasă de fag, stejar și pin este minunată. Vânătoarea se desfășoară în grupuri de până la 12 vânători, fiind posibilă organizarea a 3-4 vânători ghidate pe zi.

Cazarea este oferită în cabane de vânătoare special construite pentru Ceaușescu, recondiționate ulterior în cabane confortabile și de lux, sau în hoteluri de 3 și 4 stele. Aceste tipuri de vânătoare se desfășoară în regiunile muntoase ale Carpaților, descrise anterior, fiind zone rezervate în special acestor excursii de vânătoare și oferind posibilitate de a doborî trofee impresionante. Perioada de vânătoare este de la 1 august până la 15 februarie. Cazarea se asigură în cabane de vânătoare special construite în aceste scopuri, incluzând toate serviciile și luxul pentru clienți.

Scroll to top