Despre noi

Abies Hunting este o companie cu peste 20 de ani de experiență în organizarea excursiilor de vânătoare, sub conducerea domnului Árpád Sárkány. În ultimii 8 ani, cu varietatea noastră de destinații disponibile, am reușit să ne clasăm în rândul primelor trei mari companii de vânătoare din Europa.

Árpád Sárkány, Fondatorul Abies Hunting

Árpád Sárkány, inginer forestier născut în Ţinutul Secuiesc, este fondatorul și directorul ABIES Hunting. Dumnealui se bucură de recunoaștere internaţională pentru expertiza, cumulând mai multe premii de-a lungul anilor. În plus, este un membru activ al Consiliului Național de Vânătoare al României și este, de asemenea, Vicepreședinte al Consiliului Internațional de Vânătoare și Protecţie a Vânatului (CIC).

Serviciile noastre

Serviciile noastre includ cazare și pensiune completă (trei mese pe zi). Mai mult, oaspeții noștri vor avea ocazia să se bucure de băuturi tradiționale și alte forme de activități pentru oaspeții noștri care nu vânează. Mai multe informații despre activități și servicii pot fi găsite pe pagina cabanei de vânătoare, sub secţiunea „Transport de la aeroport la locul de cazareʺ.

Vrei să vorbești cu noi?

Scroll to top